PRINT SEND TIL EN VEN
Vig Lyng Vandværk


Drop sprøjtemidler i haven

Sprøjtemidler er skadelige, for de bliver spredt til jord, dyr og planter, og de kan sive ned i grundvandet. I Danmark drikker vi vand direkte fra hanen. Det kan vi, fordi vi har noget af det bedste drikkevand i verdenen. Sådan skal det blive ved med at være, og derfor skal vi værne om vores grundvand.
 

Du skal ikke følge de gamle husråd om salt og eddikesyre. Salt (natrium) får vigtige næringsstoffer til at udvaske, klorindholdet i saltet kan skade planterne. Eddikesyren

dræber nyttig mikro-liv i jorden og kan forårsage voldsomme ætsninger. I denne pixibog kan du læse, hvordan du kan slippe for ukrudt i din have uden at bruge kemi.


Aktuelt

Driftsstatus:
Der er normal drift

_______________

25-06-2021: Generalforsamling blev afholdt den 19. juni 2021 i Vig Forsamlingshus. Du kan læse referat og præsentation her.


07.01.2018: Opdateringer og tiltag. 
Vi har oprettet en side, hvor du løbende kan følge med i fremdriften af vores omfattende projekt vedr. udskiftning af forsyningsledninger og opgraderinger på vandværket. Alle tiltag udspringer direkte af de handleplaner, som bestyrelsen fremlagde på generalforsamlingen den 25. juni 2017. Du finder siden her.
_________________

Du kan finde flere nyheder i vores nyhedarkiv.

 

Kontakt

Sådan kommer du i kontakt med Vig Lyng Vandværk:

 

Tlf.: 23 29 60 57

Email: viglyngvand@gmail.com

Vandværket modtager ikke fysisk post.

Alle henvendelser vedr. regninger og flytteopgørelser skal rettes til vores regnskabskontor Microwa abc, telefon 70 26 93 26 eller abc@microwa.dk