PRINT SEND TIL EN VEN
Vig Lyng Vandværk

Persondataforordning - GDPR
 

EU’s persondataforordning (GDPR - The General Data Protection Regulation) træder i kraft den 25. maj 2018. Den erstatter det nuværende databeskyttelses-direktiv og indeholder en række nye og ændrede regler for, hvordan bl.a. vandværker skal behandle personoplysninger.

 

Formålet med den nye persondataforordning er, at den skal beskytte forbrugerne og de oplysninger, som virksomheder indsamler, registrerer, behandler og opbevarer om dem.

 

I Danmark betyder det ændringer i forhold til de nuværende regler.

 

Vil du vide mere om:

 

- Behandling af personoplysninger

 

- Tidsfrister for sletning

 

- Dine rettigheder

 

- Oplysninger der videregives

 

- Informationssikkerhed

 

 så klik her.

Aktuelt

Driftsstatus:
Der er normal drift.

_________________

10.09.2019: TV2 interview.
 Vig Lyng vandværk har medvirket i et nyhedsindslag på TV2 Øst vedr. investeringen og brugen af vores landmålerudstyr. Se indslaget her.
_________________

24.06.2019: Chlorothalonil-amidsulfonsyre (CTASS). Vi har lige modtaget prøveresultatet for analysekontrol for CTASS i de tre grundvandsboringer og ved afgang vandværk. Stoffet kan ikke påvises i hverken råvand eller drikkevand. Hvis du vil læse mere kan du finde prøveresultaterne her. Du er altid velkommen til at ringe til vandværket, hvis du vil vide mere.
_________________

 

07.01.2018: Opdateringer og tiltag. Vi har oprettet en side, hvor du løbende kan følge med i fremdriften af vores omfattende projekt vedr. udskiftning af forsyningsledninger og opgraderinger på vandværket. Alle tiltag udspringer direkte af de handleplaner, som bestyrelsen fremlagde på generalforsamlingen den 25. juni 2017. Du finder siden her.
_________________

Du kan finde flere nyheder i vores nyhedarkiv.